Annai Poopathi Tamilsk Kultur Senter

Annai Poopathi Tamilsk Kulutursenter i Drammen feiret sitt 21 års jubileum i Folkets hus i Krokstadelva 1. april
Barn fra kultursenterets mange kulturaktiviteter opptrådte med sang og tablåer

Tamilsk kultursenter er en organisasjon med mange lokale grupper rundt i Norge. Organisasjonenes navn er Annai Poopathi, et navn som betyr mye for mennesker med tamilske røtter. Foreningen i Drammen har vært i drift i 21 år og markerte sitt jubileum den 1. april. En av ildsjelene i foreningen er Kobal Visvalingam som har deltatt i ulike dialogaktiviteter i Drammen i mange år på vegne av sin forening. Det er mange aktive mennesker i foreningen som bidrar med språkundervisning, kulturaktiviteter og matservering. Også på jubileumsarrrangementet ble det servert mye deilig mat.

Tamilsk språk og kultur er viktig å holde fast på for alle som har måttet reise fra sitt hjemland Sri Lanka. Denne dagen ble en flott visning av all øvelse som skolebarna hadde arbeidet med.

Se gjerne på kultursenterets nasjonale nettsider for mer informasjon. 

Kobal Visvalingam har også vært med i en av Ypsilonsamtalene der han forteller om sin barndom og oppvekst på Sri Lanka og om sitt engasjement i Annai Poopathi Tamilsk kultursenter. Du finner episoden her…

Mer lesestoff

1000 Abrahamic Circles

Dr Djalal besøkte STL i Oslo og presenterte sin visjon om å bygge vennskap mellom religiøse ledere. Møtet fant sted i ICC-moskeen tirsdag 4. april.

Les videre »