Podkasten Ypsilonsamtaler avsluttes

Etter fire år og 175 episoder runder vi av til jul.
Podkasten Ypsilonsamtaler var planlagt startet høsten 2019. Starten måtte utsettes på grunn av akutt sykdom. Men i januar 2020 ble det oppstart av en serie som nå har gått i fire år med til sammen ca 175 episoder. Serien rundes av med en samtale med Drammens ordfører like før jul. Det har vært en stor glede å få være med på alle disse samtalene. Temaene er mange og livshistoriene varierte og sterke. Jeg håper mange fortsatt vil finne glede i å lytte til dem. Jeg er svært glad for at Kirkelig Dialogsenter har valgt å prioritere arbeidet med podkasten og for den støtten som er gitt både fra Drammen kommune, Einar Juels legat og Barne- og familiedepartementet. Fra januar 2024 vil Karoline Faber starte en ny podkast med dialogfokus. Vi gleder oss!

Stort arkiv av historier

Hvis du går til oversikten  over episodene i podkasten, kan du lete opp episodene etter navn, publiseringstid – eller tema. Du kan også gå direkte til nettsiden www.ypsilonsamtaler.no

Mer lesestoff

1000 Abrahamic Circles

Dr Djalal besøkte STL i Oslo og presenterte sin visjon om å bygge vennskap mellom religiøse ledere. Møtet fant sted i ICC-moskeen tirsdag 4. april.

Les videre »

Ypsilonrådet etablert

Ypsilonrådet er det nye mangfoldspanelet som er etablert av Kirkelig Dialogsenter Drammen. Medlemmene er hentet fra den store gruppen samtalepartnere som har vært med i podkasten Ypsilonsamtaler

Les videre »