Ypsilonrådet / Mangfoldspanelet

Ypsilonrådet – et mangfoldspanel

Ypsilonsamtaler er en podkast som har publisert samtaler med mangfolds- og kulturperspektiv siden januar 2020. Over 150 mennesker har vært involvert og delt av sin kunnskap og erfaring. Denne kunnskapen og erfaringen ønsker vi å dele med flere gjennom denne nettsiden. 
 
Kirkelig Dialogsenter Drammen har hatt planer om å etablere et mangfoldpanel en god stund. En ønsker å lage et forum hvor det er rom for å snakke om dagligliv i et mangfoldsperspektiv. Nå etableres forumet knyttet til erfaringene som er samlet gjennom Ypsilonsamtalene. Mangfoldspanelet har fått navnet Ypsilonrådet og består altså av en gruppe mennesker som har deltatt i en Ypsilonsamtale. Vi er spent på hva vi kan skape sammen. Alle ønsker å bidra på ulike måter gjennom Ypsilonrådet. Vi ser for oss følgende aktiviteter for rådets medlemmer:
  • delta i nye Ypsilonsamtaler 
  • foreslå temaer og mennesker som kan være aktuelle i podkasten
  • kommentere spørsmål og ytringer om mangfold og kulturelle problemstillinger i spørrespalten her
  • delta i arrangementer sammen med Kirkelig Dialogsenter og samarbeidspartnere

Spørsmål om Ypsilonpanelet kan stilles til daglig leder i Kirkelig Dialogsenter Drammen, Karoline Faber. (karoline@kirkeligdialogsenter.no)

Ypsilonrådet består av Karoline Faber, Sukhvinder Singh Jhotti, Anu Kubar, Fareshta Shaheed, Maria Gomez, Arsalan Moghen, Ravleen Kaur Pandher, Wajdi Taliaa, Nasim Rizvi, Asbjørn Stavem, Jadwiga Ihlen, Thorkell August Ottarsson, Ivar Flaten, Christoffer Tjelle, Kobal Visvalingam og Amir Dzaferi. Klikk på bildet for nærmere presentasjon av rådet!